Behangen

Behangen

Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Rene Knol Schilderwerken verzorgt behangwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende typen behang en zorgen voor strak behangwerk dat patroonpas is. Zie enkele foto’s van het resultaat

Kostenloos Advies
Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies om gedetailleerd vast te stellen welk behangwerk het beste past bij uw wensen en uw pand. Wij kijken verder dan alleen de kleur van uw behang. In overleg met u geven wij onder meer advies over het type behangkeuze mede in relatie tot de ondergrond. Hierdoor bespaart u extra toekomstige onderhoudsbeurten en daarmee extra toekomstige kosten.

Afstemming op uw persoonlijke wensen
foto,s klaas koops 044Er vindt altijd een intake plaats. Bij dit eerste gesprek en het bekijken van de klus, bespreken wij uw wensen en hoe wij deze kunnen verwezenlijken. Wij beantwoorden uw vragen en komen gezamenlijk tot een planning. Deze planning is uitgangspunt voor de werkzaamheden. Mocht u echter, om welke reden dan ook, tijdens de uitvoer iets anders willen, qua planning of werkzaamheden, kan dit in overleg natuurlijk altijd! Wij zijn hierbij flexibel en komen er altijd uit. Mocht u gedurende het traject, wat pas echt af is wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, iets niet bevallen, vertel het ons direct…. Samen komen we eruit.

Aantrekkelijk Totaalpakket
Naast behangwerk verzorgen wij ook reparatie van houtrot, schilderen en glas zetten Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten. Zie hier een voorbeeld van een totaal project.