Glas zetten

Glas zetten

Rene Knol Schilderwerken verzorgt glas zetten voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met glas zetten voor binnen en buiten.

Gratis Advies
Wij verzorgen voor u een geheel vrijblijvend advies onder meer op het gebied van isolatie. In overleg met u geven wij onder meer advies over verschillende glasmogelijkheden. Hierdoor bespaart u onnodige energiekosten en extra toekomstige onderhoudsbeurten.

Afstemming op uw persoonlijke wensen
fotos telefoon1 076Er vindt altijd een intake plaats. Bij dit eerste gesprek en het bekijken van de klus, bespreken wij uw wensen en hoe wij deze kunnen verwezenlijken. Wij beantwoorden uw vragen en komen gezamenlijk tot een planning. Deze planning is uitgangspunt voor de werkzaamheden. Mocht u echter, om welke reden dan ook, tijdens de uitvoer iets anders willen, qua planning of werkzaamheden, kan dit in overleg natuurlijk altijd! Wij zijn hierbij flexibel en komen er altijd uit. Mocht u gedurende het traject, wat pas echt af is wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, iets niet bevallen, vertel het ons direct…. Samen komen we eruit.

 

Prijs/Kwaliteit
Wij werken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en aansluiting bij de wensen van u als klant staan bij ons bovenaan.

Totaalpakket
Naast glas zetten verzorgen wij ook schilderwerk, behangwerk en houtrot bewerking. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten. Zie hier een voorbeeld van een totaal project