Houtrot

Houtrot

Rene Knol Schilderwerken verzorgt houtrot bewerking voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met het behandelen van houtrot en overige reparaties van houtwerken.

Gratis Advies
Om gedetailleerd vast te stellen of reparatie van houtrot of gedeeltelijke vervanging van aangetast hout het beste is, verzorgen wij voor u een geheel vrijblijvend advies. Daarbij wordt verder gekeken dan het direct zichtbaar aangetaste hout. Er vindt een check plaats van alle houten delen die snel aangetast kunnen raken door houtrot. In overleg met u geven wij onder meer advies over de reparatie of vervangingsmogelijkheden.

Afstemming op uw persoonlijke wensenRene Knol Schilderwerken 007
Er vindt altijd een intake plaats. Bij dit eerste gesprek en het bekijken van de klus, bespreken wij uw wensen en hoe wij deze kunnen verwezenlijken. Wij beantwoorden uw vragen en komen gezamenlijk tot een planning. Deze planning is uitgangspunt voor de werkzaamheden. Mocht u echter, om welke reden dan ook, tijdens de uitvoer iets anders willen, qua planning of werkzaamheden, kan dit in overleg natuurlijk altijd! Wij zijn hierbij flexibel en komen er altijd uit. Mocht u gedurende het traject, wat pas echt af is wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, iets niet bevallen, vertel het ons direct…. Samen komen we eruit.

Prijs/Kwaliteit
Wij werken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en aansluiting bij de wensen van u als klant staan bij ons bovenaan.

Totaalpakket
Naast houtrot bewerking verzorgen wij ook schilderwerk, behangwerk en glas-zetten. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten. Zie hier een voorbeeld van een totaal project