Schilderen

Schilderen

Rene Knol Schilderwerken verzorgt schilderwerk voor alle type panden, van woningen en kantoren tot winkels, bedrijfspanden en scholen. Wij hebben ruime ervaring met zowel buiten- als binnen schilderwerk.

Gratis Advies
Om gedetailleerd vast te stellen welk schilderwerk het beste past bij uw wensen en uw pand, verzorgen wij voor u een geheel vrijblijvend advies. Daarbij wordt verder gekeken dan alleen de kleur van de verf. In overleg met u geven wij onder meer advies over de verfkeuze in relatie tot het mogelijke onderhoud en de slijtage. Hiermee ontvangt u een advies voor zowel de verfraaiing van uw schilderwerk als ook de duurzaamheid.

Afstemming op uw persoonlijke wensenSchilderen
Er vindt altijd een intake plaats. Bij dit eerste gesprek en het bekijken van de klus, bespreken wij uw wensen en hoe wij deze kunnen verwezenlijken. Wij beantwoorden uw vragen en komen gezamenlijk tot een planning. Deze planning is uitgangspunt voor de werkzaamheden. Mocht u echter, om welke reden dan ook, tijdens de uitvoer iets anders willen, qua planning of werkzaamheden, kan dit in overleg natuurlijk altijd! Wij zijn hierbij flexibel en komen er altijd uit. Mocht u gedurende het traject, wat pas echt af is wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, iets niet bevallen, vertel het ons direct…. Samen komen we eruit.

Prijs/Kwaliteit
Wij werken tegen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kwaliteit en aansluiting bij de wensen van u als klant staan bij ons bovenaan.

Totaalpakket
Naast schilderwerk verzorgen wij ook behangwerkglas-zetten en houtrot bewerking. Het kan zeer aantrekkelijk voor u zijn om dit in een totaalpakket door ons uit te laten voeren. U heeft het gemak van één aanspreekpunt, u bespaart daarmee tijd, onnodige rompslomp en de nodige kosten. Zie hier een voorbeeld van een totaal project